INBURGEREN ARNHEM

Inburgeren kan op verschillende niveaus.
Bij Inburgering Arnhem bieden wij het A2, B1 en B2 niveau aan.

Intake

Om erachter te komen welk niveau het beste bij u past kunt u een gratis en vrijblijvend intakegesprek plannen. U gaat een test afleggen en een gesprek met een gespecialiseerd docent aan. Tijdens het gesprek en de toets komt naar voren welk niveau bij u past.

Groepen

De samenstelling is divers met meerdere niveaus binnen dezelfde groep. De leermethode is zo ingesteld dat iedereen op zijn eigen niveau en eigen tempo kan werken. In de conversatie lessen worden zowel homogene als heterogene groepen gevormd om samen opdrachten te maken en op deze manier het leerproces te bevorderen.  De groepen zijn minimaal 5 en maximaal 15 cursisten.

Lessen

Wij maken gebruik van o.a. Rosetta Stone via de computer zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan leren. Het programma heeft oefeningen voor zowel de beginnende als de gevorderde cursist. Daarnaast ontvangt de cursist ook een app voor op de mobiel om thuis te kunnen oefenen. Met Rosetta Stone moet de cursist o.a. woorden en zinnen napraten en foto’s aan woorden linken. Als een cursist snel is kan hij of zij er ook sneller doorheen en hoeft hiervoor niet op de andere cursist te wachten.

 

 Rosetta Stone

Het programma van Rosetta Stone wordt afgewisseld met lessen door een gecertificeerd docent NT2. Tijdens deze lessen zal de focus liggen op spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid . Door het gebruik van Rosetta Stone en de klassikale lessen heeft de docent een goed beeld van het niveau van de cursisten en kan zowel op individueel- als op groepsniveau waar nodig bijsturen. Wij zorgen er daarnaast voor dat wij werken aan de can-do descriptoren van het ERK zodat onze cursisten optimaal zijn voorbereid voor het inburgeringsexamen of Staatsexamen Programma I of Staatsexamen Programma II.

 

Voordelen:

  • Leren op je eigen tempo
  • Veel meer persoonlijke aandacht
  • Een app voor op je telefoon
  • Direct starten
  • Extra gratis computer vaardigheid lessen

Over Ons

Inburgering Arnhem is een onderdeel van GetCertified Opleidingen. GetCertified Opleidingen bestaat al vanaf 2001 en verzorgt Microsoft Office trainingen, Taalcursussen, Secretariële en ICT opleidingen.

Wij vinden het belangrijk dat iemand leert op de manier wat bij hem of haar past.

Omdat wij in het hartje van Arnhem gevestigd zijn hebben wij veel mogelijkheden om met cursisten de “wereld” in te gaan

Zullen we even bellen?

2 + 1 =

Testimonials

Inburgeren A2

Dit examen is voor mensen die al in Nederland wonen en willen of moeten inburgeren.

Staatsexamen B1

Dit examen is voor mensen die de taal op een hoger niveau willen leren.

Staatsexamen B2

Cursisten kunnen via B1 een MBO opleiding doen en via B2 een HBO of Universitaire studie.

Taaltrainingen

Snel, efficiënt één op één of met de hele afdeling Europese talen leren of ophalen.

Wacht niet langer en meld u aan!

Pin It on Pinterest

Share This